Sunday, May 09, 2010

Sold Out

Sold -Out - Kistalight knyter an till sin fansida från facebook och gör en CV från sina år som lärare.
Man kanske skulle passa på och söka nytt jobb och höja lönen några snäpp innan det är dags för målgång och avslut.
För att riktigt visa på vår energi kopplar vi varje merit till en riktig rockklassiker.
- Magiska ögonblick!

Håll till godo - en CV från Kistalight!

 • Sprang en homerun i den traditionsenliga brännbollsmatchen mellan elever och lärare i juni 2007!
 • En gång fick jag beröm – det måste ha varit några år in på 90-talet!

 • Puh finns väl inte på Youtube? Kistalight har deltagit i flera populistiska videorullar på plugget bland annat som operasångare. Filmsnuttar som snurrat runt på diverse avslutningar och föräldramöten!
 • Oh...oh Cadillac! Kistalight som byggledare för Vällingbyprojektet som blev en kompakt modell - sjönk liksom ihop. Men vad gör det - Kistalight rätt ute med sin modell av ABC-stad. Stadsdel i Västerort för oss Stockholmare men världsberömd förort när det gäller stadsplanering för arkitekter och samhällsplanerare ute i stora världen!
 • Snabbhumor - a la shake rattle roll! Gud vad det luktar vid Djurhuset !
  Kanske är det något med ormarna?
  Det luktar ju pyton !
  (Thommy ha...ha
 • Tusen anledningar att komma för sent - här kommer en som faktiskt är sann! Något fel på rödljusen vid Shellmacken i Tensta precis där man svänger av från E18 mot Spånga. Jag menar hur ska man då kunna komma i tid? Ja över huvud taget komma fram när det är rött ljus hela tiden?

 • Har du rättat proven? Njaa har precis drabbats av en häfig författare som upptar all min tid! Andra dagar kan det vara en text Kistalight jobbar med - tiden bara rinner iväg! Var tog lördagen vägen?

 • Kistalight mönstrar ett världslag på den gröna mattan mellan Rinkeby och Tensta precis mitt emot den lilla bostadsidyllen Sörgården. Här kan vi snacka samba medan två utbussade nior från Spånga high spelar en utmanarmatch ordnad av kistalight. Det var den dagen det var lugnt på skolan under terminen och studierektorn pustade ut!

 • Kistalight som - guidé i Gamla Stan - S:t Göran och draken...finns ingenting så poetiskt som Vädersolstavlan i Storkyrkan! Hoppsan var tog klassen vägen? Visst ja de går sin egen tur med snitslad karta med uppgifter. Syns vid Kornhamnstorg vid två-tiden!

 • Ibland får vi pris på Kistalight, röda mattan rullas ut, utbildningsministern på plats, hade det bara varit några år senare ja då hade det varit kronprinsessan Victoria som prisutdelare. Gud vad min fru hade blivit stolt!

 • Tindrande ögon, Kistalight älskar att berätta, men hör vi samma berättelse lärare och elev?

 • Andra bloggar om skolan: Andra bloggar om Kista Andra bloggar om litteratur Andra bloggar om författare: Andra bloggar om Stockholm Andra bloggar om Spånga

  ©Thommy Sjöberg

  Labels: , , , , , , , , ,

  1 Comments:

  Blogger Thommy Kistalight said...

  Lite skämtsamt benämns Vällingby centrum i dag som ABCD...stad. D:et står då för designe!
  Se även!
  Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004–2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.
  Trenden består alltså - Vällingby modernt och uppmärksammat i världen men knappast i Stockholm - kunderna uteblir. De handlar någon annanstans!
  Kanske i Kista Galleria!

  10:05 AM  

  Post a Comment

  Subscribe to Post Comments [Atom]

  << Home