Thursday, November 16, 2023

Dylan på Fryshuset

 

Dylan på Fryshuset, vad är detta? Kistalight behöver bara en liten touch av vibbar, antydning om sin gamle singer/songwriter hero, för att gå igång och få ett återfall i sitt Dylanberoende!

Men vad är detta, Dylan på Fryshuset? Biljetterna kostar 290 pics och platserna är onumrerade och på Fryshuset får 2000 personer plats. Kostar lagom mycket tycker Mimmi som inte är allt för imponerat av vår diktande bard från Hibbing och Nobelpristagare men kan gott tänka sig att bli bjuden på en sådan konsert. Inga djupa sår i hushållskassan där inte!

Visst ska en artist av Bob Dylans magnitud spela på andra arenor och till mer magnifika priser? Kanske är det något sorts konstprojekt han håller på med? Billiga spelningar till folket med lite querr inramning, se tjejen ovan med sin arm över huvudet! Ett konceptuellt konst och musikprojekt för att befria sig! Karln, vår poet och musikant, är ju trots allt stenrik och vill kanske återvända till sin ungdoms arenor och publikt återuppleva sin frihetslängtan, eller vill han bara äntligen komma loss från sin eviga NET-Tour, gå på avslut och bli en trubadur igen hos folket.  

Viss förvirring och kritik i kommentarerna på Ticketmasters Facebooksida; hej hå Dylan på Fryshuset, billiga biljetter men även olika uppfattning om priset på biljetterna,  Bob Dylan som sångare och musiker - man hör inte ett ord vad karln sjunger, ironi kring Ticketmasters rubriksättning. indignation så här gör man väl inte - fake info, fakta om att så här många heter Dylan  i Sverige, med både för och efternamn, man heter väl vad sjutton man vill, typ fria ordet, både som artist och medborgare! 

Några har koll på läget och berättar att artisten Dylan är i själva verket brittiska Natasha Woods som kallar sig Dylan när hon skapar personlig pop med hjärtat utanpå, 2022 släpptes debutmixtapet The Greatest Thing I’ll Ever Learn som direkt slog sig in på albumtopplistan i hemlandet. I samband med detta gjorde hon också hyllade supportspelningar till bland andra Bastilla och Ed Sheeran. I år har vi bjudits på ett gäng ytterligare ultrastarka singlar, och i vår – den 11 februari – har det blivit dags att komma till Sverige för en efterlängtad spelning på Fryshuset i Stockholm. Biljetterna är släppta!

Så här låter Dylan IRL i Liar Liar ft Bastille

Vem tolkar Dylan bäst om inte Dylan, Kistalight kör några rader från I shall be free no #10 från Another Side of Bob Dylan , se från Facebook inlägg Ticketmasters sida nedan! En sida där mar verkar ha stängt av kommentarfältet! 

Thommy Sjöberg
Det är Dylan som försöker komma loss från Bob Dylan, komma ut ur garderoben liksom, äntligen hoppa av sin evinnerliga NET-Tour. Dylan var namnet. I got a woman she's so mean/she sticks my boots in a washing macchine/Sticks me with buckshots when I'm nude/Put's bubblegum in my food/She's funny, wants my money, calls me honey 🎸🎷🏂😎 Kistalight







Thommy Sjöberg
Tjoho, alla herrar ovan Bob Dylan hette Robert Zimmerman. Dylan är liksom lite taget av en poet från Irland som hette Dylan Thomas, troligen är det så, men med Bob D kan man aldrig vara riktigt säker. Tjejen ovan har Dylan som smeknamn, trevligt, 3vligt tycker jag! 🎷🎸😍
Thommy Sjöberg
Hur kan det bli så här, förprogrammerade ord, Dylan Thomas var från Wales, gillade whisky för mycket, trilla av pin på Chelsea Hotel i New York, där även Bob Dylan gillade att hänga när det begav sig. 🎸🎷📖😎

© Thommy Sjöberg



4 comments:

Kistalight Cat Powerfan said...

Tjoho, genom roddande på Ticketmaster om Dylan ovan hittar Kistalight fram till Cat Power och hennes Royal Albert Hall Consert, mycket 3vligt, länk hittar du här; https://pitchfork.com/reviews/albums/cat-power-cat-power-sings-dylan-the-1966-royal-albert-hall-concert/.
Cat Power är suverän Dylantolkare, sjunger som Dylan men bättre, en kanon tolkning är Memphis Blues Again.
Dessutom gör hon den klassiska Royal Albert Hall tolkningen av Bob Dylan på Cirkus den 20 april bara att boka biljetter.
PS schyss ... säg inget till Mimmi om biljettpriserna!

Kistalight HTML kodar said...

HTML kodad länk här om Cat Power på Cirkus i Stockholm 20 april 2024

Cat Power The Albert Hall Concert Bob Dylan

Thommy Kistalight said...

Jättemånga besökare, 2574 st, på Kistalights webbsida igår! 🎷😎 Kul, många för att vara på vår sida och internationellt! USA flest, sedan Finland, Canada, Tyskland, Storbritannien och först på femte plats Sverige! Är det sidan om Dylan på Fryshuset som drar?

Thommy Kistalight said...

Igår ska vara 24 november 2023, alltså mer än 2500 besökare! 🎷🎉🎸😎