Thursday, January 25, 2018

Bitar och Skärvor De Första Tusen på Kistalight

Kistalight vid Hornstulls strand på spaning bland trångbodda hipsters och veganer juli 2017!
I dag firar vi den tusende bloggen på Kistalight.
En bildvägg av skärvor och reflexer men inte är det som min barndoms kvarter när jag var liten knodd på Högalidsskolan och hängde på Bergsunds Strand med kompisarna från kvarteret (det vimlade av ungar) Benke, Björn, Bertil, Bo som var trillingar, glada Titti och Birgitta med det långa håret och stadsdelen som kallades knivsöder men A-laget finns kvar och matinébiografen Rio har blivit PK kulturhäng och ännu ligger den gamla badbåten Liljeholmsbadet kvar med sin patina av gamla arbetarklasstider och kvinnobad.
Det är inte lätt att vara indieförfattare! 
Vara cool och låtsas som att allt skrivande bara rinner över en (inspiration) hm...hm 1000 bloggar var kommer de ifrån? Liksom så där utan en massa gnet och arbete! Både Mimmi och omgivning syns ibland förvånade! 
Vad gör du i dag?
Puh skönt ändå att bara vara en lokal kulturnisse! 
Inte en massa ståhej, tjo och tjim och uppmärksamhet utan just få till det man gillar allra mest;skriva, läsa, flanera och fundera, så är det förstås hur kul som helst att vara morfar och umgås med sina nära och kära, fika och luncha med kompisar, resa på weekendtour med Mimmi, chilla på Norra Öland med Mimmi, kulturhäng på Moderna och trixa med en och annan tennisboll. Kanske samla bloggarna i en Absolut best of?
Något för en box? Hur som helst här något om vad som hänt med bitarna från bloggarna!


Fem pappersutgåvor (så kallade böcker) i kort format på eget förlag, All Sold Out, och sju e-books i miniformat, for free, publicerat på förlag från Silicon Valley. Det senare mest för att pröva på och se hur det fungerar med den digitala formen!
Vi står liksom och trevar här på Kistalight, det gör vi mest hela tiden, och funderar på hur vi ska kunna gå vidare med bloggandet och skrivandet och kanske...kanske kan vi använda våra 1000 bloggar som en grund för vidare berättelser?
Bitar och Skärvor De Första Tusen från Kistalight!
Eller varför inte för den amerikanska publiceringen in Los Gatos på Smashwords Edition (Silicon Valley).
Bits and Pieces Kistalight goes selfbiography!

Vad är det för en dag i dag?
Nej i dag är ingen vanlig dag!
För det är Kistalight som fyller 1000 bloggar i dag!

© Thommy Sjöberg

6 comments:

Kistalight en baddare said...

Något osäker på om badbåten ligger kvar vid Hornstulls Strand? Hur som helst låg den där i juli 2017!
Det verkar som badet kan vara till försäljning under 2018 för hugade spekulanter.
Det finns även en facebooksida för badet - se https://www.facebook.com/liljeholmsbadet/posts/1128244187236901 och en hemsida Liljeholmsbadets Vänner - se https://liljeholmsbadetsvanner-se.webnode.se/
Än är det kanske inte slutbadat?!

Kistalight said...

From The Blogger Post

Kistalight
View blog
Posts
All (1000)
Published (1000)

//Wow! Seems like music Thompa på Kistalight

Kistalight said...

Man kanske skulle göra en Skam berättelse (följetong) av de naturliga självbiografiska bitarna från De första tusen bloggarna.
Låta Nu och då bli en berättelse i ett flöde på Blogger som meddelas och kommenteras via Twitter, Instagram och med musik på Youtube?

Smashwords via Kistalight said...

Här något om Smashwords historia!
Smashwords (Smashwords, Inc.), based in Los Gatos, California, is an e-book-distribution platform founded by Mark Coker for independent authors and publishers. The company began public operation in 2008.[1]

Authors and independent publishers upload their manuscripts as electronic files to the Smashwords service, which converts them into multiple e-book formats for reading on various devices. Once published, the books are made available for sale online at a price set by the author or indie publisher.

Kistalight said...

Något osäker på konstverket ovan!
Men lär vara skapat av Backa Carin Ivarsdotter tillsammans med Monica Larsson och heter "Miraculum 510"
Vid Hornstullstrand, Stockholm, 2004

Kistalight said...

Jag skulle ringa om jag hann Horntullsstrand

Visst!
Kistalight gillar och känner igen en ton från i dag!