Thursday, January 25, 2018

Bitar och Skärvor De Första Tusen på Kistalight

Kistalight vid Hornstulls strand på spaning bland trångbodda hipsters och veganer juli 2017! I dag firar vi den tusende bloggen på Kistalight.
En bildvägg av skärvor och reflexer men inte är det som min barndoms kvarter när jag var liten knodd på Högalidsskolan och hängde på Bergsunds Strand med kompisarna från kvarteret (det vimlade av ungar) Benke, Björn, Bertil, Bo som var trillingar, glada Titti och Birgitta med det långa håret och stadsdelen som kallades knivsöder men A-laget finns kvar och matinébiografen Rio har blivit PK kulturhäng och ännu ligger den gamla badbåten Liljeholmsbadet kvar med sin patina av gamla arbetarklasstider och kvinnobad.
Det är inte lätt att vara indieförfattare! Vara cool och låtsas som att allt skrivande bara rinner över en (inspiration) hm...hm 1000 bloggar var kommer de ifrån? Liksom så där utan en massa gnet och arbete! Både Mimmi och omgivning syns ibland förvånade! Vad gör du i dag?
Puh skönt ändå att bara vara en lokal kulturnisse! Inte en massa ståhej, tjo och tjim och uppmärksamhet utan just få till det man gillar allra mest;skriva, läsa, flanera och fundera, så är det förstås hur kul som helst att vara morfar och umgås med sina nära och kära, fika och luncha med kompisar, resa på weekendtour med Mimmi, chilla på Norra Öland, kulturhänga på Moderna och trixa med en och annan tennisboll. Kanske samla bloggarna i en Absolut best of? - Något för en box?
Hur som helst här något om vad som hänt med bitarna från bloggarna!
Fem pappersutgåvor alltså (så kallade böcker) i kort format på eget förlag och sju e-books i miniformat publicerat på förlag från Silicon Valley. Det senare mest för att pröva på och se hur det fungerar med den digitala formen!
Vi står liksom och trevar här på Kistalight, det gör vi mest hela tiden, och funderar på hur vi ska kunna gå vidare med bloggandet och skrivandet och kanske...kanske kan vi använda våra 1000 bloggar som en grund för vidare berättelser - Bitar och Skärvor De Första Tusen från Kistalight eller för den amerikanska publiceringen in The Valley Bits and Pieces Kistalight goes selfbiography!?

Vad är det för en dag i dag?
Nej i dag är ingen vanlig dag!
För det är Kistalight som fyller 1000 bloggar i dag!
Hurra...hurra...hurra!

© Thommy Sjöberg

...

Labels: , , ,

2 Comments:

Anonymous Kistalight en baddare said...

Något osäker på om badbåten ligger kvar vid Hornstulls Strand? Hur som helst låg den där i juli 2017!
Det verkar som badet kan vara till försäljning under 2018 för hugade spekulanter.
Det finns även en facebooksida för badet - se https://www.facebook.com/liljeholmsbadet/posts/1128244187236901 och en hemsida Liljeholmsbadets Vänner - se https://liljeholmsbadetsvanner-se.webnode.se/
Än är det kanske inte slutbadat?!

4:50 AM  
Anonymous Kistalight said...

From The Blogger Post

Kistalight
View blog
Posts
All (1000)
Published (1000)

//Wow! Seems like music Thompa på Kistalight

5:44 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home