Sunday, February 06, 2011

Don´t bee evil

Kistalight har fyllt år i helgen (ojämna sådana och med en magsjuk familj) och blivit uppvaktad hemma i Kista av sina barn med ett medlemsskap i en biodlarförening och med en mycket trevlig bok om biodling - Bin till nytta och nöje.
 - Kistalight funderar och drömmer om kaffetår och lässtunder på sommarverandan och tackar för den fina presenten.  Bild: Thommy Sjöberg under lindarna i Enerum 

Naturligtvis måste vi ha en slogan inför våra biodlarkurser!
Kanske lite a la Google?
 Don´t bee... evil!
Eller bee... good to me
and bee always around!
 Medan vi lyssnar på Stones gamla hitlåt från 60-talet.
 - I´m a king bee!
Kistalight ser fram mot kommande biodlarkurser och exkursioner och vem vet en vacker dag har vi byggt vår egen bikupa under lindarna i Enerum!
Andra bloggar om Kista
Andra bloggar om Öland
Andra bloggar om biodling
©Thommy Sjöberg

4 comments:

Årstagalningen said...

I'm a king bee, baby, buzzin' 'round - självklart val! Rolling Stones 1:a platta från 64, stearinljus i vinflaska och mystisk bluesmusik som vi gillade men kanske inte alltid förstod undermeningen i texterna ! Vilka minnen som poppar upp! Blås i munspelet och sjung en trudelutt!

Thommy Kistalight said...

Visst...visst!
Buzzin' 'round and around undrar om inte Stones på sätt och vis var som mest magiska de där åren med ruffiga riff från Marque club i London innan de blivit riktigt stora.
Well i´m king bee...

Evelina said...

Varsågod :-) Ska bli kul att följa din biodlar resa, förhoppningsvis kanske det kan bli lite god honung av det :-)

Thommy Kistalight said...

Hej Evelina!
Absolut!
Just nu provsmakar vi honung från Tjust inköpt i Tindered och Regines egenhändig producerade honung från sina Roslagsbin.
Passar till exempel utmärkt till både thé och youghurt!