Tuesday, November 26, 2019

Bitar och Skärvor Kistalight vid Hornstullsstrand

Kistalight vid Hornstulls strand på spaning bland trångbodda hipsters och veganer juli 2017! Bild framför konstverk av Backa Carin Ivarsdotter och Monica Larsson. Verket heter Miraculum 510 och är från 2004. Bild  (klicka gärna) Thommy Sjöberg

En bildvägg av skärvor och reflexer men inte är det som min barndoms kvarter när jag var liten knodd (elev) på Högalidsskolan och hängde på Bergsunds Strand med kompisarna från kvarteret (det vimlade av ungar) Benke, Björn, Bertil, Bo som var trillingar, glada Titti och Birgitta med det långa håret och stadsdelen som kallades knivsöder men A-laget finns kvar och matinébiografen Rio har blivit PK och ännu ligger den gamla badbåten Liljeholmsbadet kvar med sin patina av gamla arbetarklasstider och kvinnobad.
I dag firar vi vid Hornstullstrand att sedan en tid är alla titlar, pappersversioner av s k böcker, slutsålda på  Kistalights förlag.
Det är inte lätt att vara indieförfattare! Vara cool och låtsas som att allt skrivande bara rinner över en (inspiration) hm...hm mer än 1000 bloggar var kommer de ifrån? Liksom så där utan en massa gnet och arbete! Både Mimmi och omgivningen syns ibland förvånade! 
Vad gör du i dag? Puh skönt ändå att bara vara en lokal kulturnisse! 
Inte en massa ståhej, tjo och tjim och uppmärksamhet utan just få till det man gillar allra mest; skriva, läsa, flanera och fundera, gå på promenader i novemberdiset (wow) så är det förstås hur kul som helst att vara morfar och umgås med sina nära och kära, fika och luncha med kompisar, resa på weekendtour med Mimmi, cykelturer och chilla på Norra Öland med vänner och kultur-häng på Moderna och trixa med en och annan tennisboll i gruppspel och turneringar. Kanske samla bloggarna i en Absolut best of Kistalight?
Något för en box? Hur som helst här något om vad som hänt med bitarna från bloggarna!


Fem pappersutgåvor (så kallade böcker) i mindre format, short stories, på eget förlag, All Sold Out, och sju e-books i miniformat, for free, publicerat på förlag, Smashword Edition, från Silicon Valley. Det senare mest för att pröva på och se hur det fungerar med den digitala formen!
Vi står liksom och stampar här på Kistalight, det gör vi mest hela tiden, och funderar på hur vi ska kunna gå vidare med bloggandet och skrivandet. Nu tror vi att vi kan gå hitta en väg med våra mer än 1000 bloggar som grund för vidare berättelser? Bitar och Skärvor från Kistalight!
Jag skulle ringa om jag hann
men tappa bort ditt efternamn


© Thommy Sjöberg

1 comment:

Kistalight/Mimmi said...

Vi ser en framgångsrik influencer i TV-soffan på förmiddagen Kistalight och Mimmi.
Vilken tjej!
Här är en influencer. (Kistalight)
Vad är en influencer? (Mimmi)
Tjänar hur mycket pengar som helst via sociala media! (Kistalight)
Men du tjänar ju inga pengar på dina bloggar! (Mimmi)
Näe... men jag influerar (nyord) inte så många heller!
Men kul har jag när jag skriver...