Sunday, July 14, 2019

Grattis Simona Halep Wimbledon Light

Stort Grattis Simona Halep! Stort Grattis Wimbledon! Nu har segern och Wimbledon plaketten gått till en riktig bolltrollare, en bollkonstnär och en lirare. Kul när teknik och spelsinne firar triumfer framför hårt slående amazoner och fysiska långbenta kvinnliga atleter, har sin tjusning det med, men hela världen älskar en lirare!
En lirare som rör sig bra på banan, kvicka fötter, läser spelet och har en fantastisk teknik från baslinjen med sina grundslag och som i Wimbledonfinalen levererade en felfri tennis mot Serena Williams.
Kistalight som twittrade om Simona redan för ett år sedan när Simona Halep var på väg att vinna sin första Grand Slamtitel i Paris.
Se tweet nedan!
Visst är det kul att att trilla boll!
Kistalight som blir så exalterad över att Simona Halep är i Wimbledonfinal så att jag sympatispelar 100 SEK på Simona H som vinnare på Högby Bil och Mekaniska i Löttorp.
Blir ett odds på 2,63. Liret är för bollen, tennisen, Simona Halep och Wimbledon som turnering.
Alla är vi vinnare i dag!

Tjoho för videon nedan!
One year ago Simona på Twitter!


loves a boll magician! and next for Good luck Simona 😎🦉🎷from Kistalight!


© Thommy Sjöberg

Labels: , ,

1 Comments:

Anonymous Kistalight tennisexpert said...

Kistalight som följer Simona Halep på Twitter tyckte sig märka att det var massor kring hennes tennis efter Simonas seger i Franska Öppna förra året.
Skönt (fint) att fokus räcker till för ytterligare en Grand Slam ett år senare - nu i Wimbledon!
Simona Halep har säkert chansen att bli en av de riktigt stora inom damtennisen nu när de stora som t ex Serena Williams och Maria Sharapova börjar vika ned sig (bli gamla!).

1:08 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home