Sunday, June 19, 2011

Kistalight tennis - resumé Light

Kistalight googlar på Björn Borg, bilder och teckningar när vi försöker komma igång med vår tennisbit. Där hittar vi  denna bild högt i söknivån från karinisabel blogg!
- Tja varför inte? Något med Björn Borg kläder? Kistalight en modebloggare!

Trevlig sommar alla tennislovers med´några Boktips från Kistalight

Kistalight har gått på avslut i veckan med skola, tennis, årsmöten, fester, utflykter och cafébesök.
Har vi separationsångest så där i början av juni vi lagoma svenskar eller är det bara insikten att sommaren är alltför kort ?
Hur som helst!
Urkramade, tomma och inte så värst mycket kvar att bjussa på!
- Identitet vad är det?
- Ändå vann vi och blev gruppsegrare i vårens sista tennisomgång!
- På tiden!
 Här kommer facit för våren när det gäller tennisen! Sex omgångar, blir 6 X 3 = 18 matcher, 8 vinster, 4 oavgjorda och sex förluster som innebär 1 förstaplats, 4 andraplatser och en gång sist i gruppen.
- Hyfsad lutning på raden!
 Fadäsen med att komma sist i gruppen inträffade när spelomgången gick över från vinter till sommartid. Kistalight är på graffitipromenad den helgen och helt uppslukad av att skriva om detta så glömmer vi att ställa om klockan och missar en match som blir wo-vinst för motståndaren - alltså egentligen fem spelförluster.

En Tabell för spelvåren får följande utseende!
Kistalight 17  8  4  5  94 - 69  41p
- Plus, egentligen minus, en wo-förlust!


Varför inte lite lästips om tennis inför sommaren? Ofta läser vi om Lars Gustavssons Tennisspelarna under lata sommardagar, Tim Adams I huvudet på John McEnroe duger gott den också och M Folleys Borg mot McEnroe täcker in alla deras matcher mot varandra! Nyfikna är vi också på nya boken om Björn Borg och Wimbledon av Sune Sylvén. Bild Thommy Sjöberg

©Thommy Sjöberg

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home