Sunday, April 20, 2008

Kistalight goes Ryan IV – Marknadsföring

Klicka gärna på bilden - katten viftar förstås på svansen för Veltroni!
Katten har legat på djursjukhuset Albano, dropp i den lilla kattarmen, operat bort en infekterad tand och studerat de andra djuren där. Han är en cool katt men inte så smart. Nu har han repat sig och ligger på sängen hemma med återvunna kilon och studerar en nyinköpt gul liten anka som piper.
- Present från matte – mycket rolig.
- Har du ringt Vasamuseet?
Förra helgen besökte vi museet tillsammans med vår son och hans italienska flickvän och min fru tror att jag förlagt några Kistalight goes Ryan där.
- Bara bra om man sprider lite exemplar så där säger vår son. Kanske hittar goes Ryan vägen till några goda läsare.

- Du förstår jag hittade en så festlig reseskildring här om dagen. Resor i Europa! Lättläst, medelålders par på vift, en del anekdoter, några tänkvärda historiebitar och den tar inte så lång tid att läsa – fjäderlätt men med en del knorrar och jag tror bestämt att författaren fick till det!
- Vad hette boken sa du?
- Kistalight goes Ryan.


Förra söndagen skjutsade vi Bianca vår son Loves italienska flickvän till Skavsta. Upp i den arla morgonen, faktiskt mitt i natten, det var inte månen som lyste vår väg över den sörmländska prärien utan mörkt och trist med snöblask och regn. Alltid vemodigt med avsked men Bianca reste den långa vägen hem över Rom Ciampino för vidare färd mot Salerno i Kampanien i den italienska södern istället för studierna i Bologna. Allt för att lägga sin röst i det italienska valet – en röst (att rösta) i Italien måste göras på hemorten.
Bianca säger:
- Att hon är allvarligt oroad över sin gammelfarmor som engagerar sig så i kampen mellan Berlusconi och Veltroni. Valvakar, deltar i diskussioner, hon blir upprörd och säger saker som inte går att trycka när Berlusconi vinner det italienska valet.
- Heja gammelfarmor säger vi på Kistalight.

Labels: , , , , ,

1 Comments:

Blogger Hedokatt said...

Vad skönt att höra att katten mår bättre! De har oerhört bra läkkött av naturen och är "smarta" tillfrisknare; de presterar inte mer än de klarar av. Sen är det ju en annan femma att de flesta katter är naturligt lata och inte preseterar så mycket i vanliga fall heller.

Tass mot tass
/kollegan med dom fyra katterna

9:23 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home